horeca

Welkom bij Bloesem Theehuis

In Bloesem Theehuis draait alles om thee. Dat ruik en zie je meteen wanneer je de deur van de gezellige theeschenkerij opendoet. Hier binnen of buiten op het zonnige terras geniet je van de heerlijkste theesoorten. Die thee selecteren en verpakken we zelf in ons theeatelier.

Op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan een kijkje in onze winkel met leuke theeaccessoires en servies!  

cadeaupakketje-3

Zakelijke arrangementen
Wij leveren onze thee rechtstreeks aan de horeca en aan bedrijven en denken graag mee over speciale wensen. Daarnaast heeft ons theehuis alles in huis voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. De gastenruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Met een van onze compleet verzorgde teambuildingsarrangementen, combineer je een zakelijke bijeenkomst met een ontspannen activiteit.

Iedereen is welkom
Bloesem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, aangesloten bij Social Enterprise NL. Bij ons werken mensen voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is. Zij krijgen begeleiding van professionele werkbegeleiders. De assistent-medewerkers van Bloesem werken in de theeschenkerij en in het theeatelier. Hier verpakken zij onze eigen Bloesem thee voor de horeca en bedrijven en stellen cadeaupakketten samen op bestelling of voor in de winkel.

Neem ook eens een kijkje in onze folder.


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]