Interessante websites

pluryn.nl 
Pluryn ondersteunt mensen met complexe zorgvragen bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Pluryn werkt regionaal en landelijk binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. 

plurynwerkt.nl
Pluryn bundelde al zijn activiteiten en kennis op het gebied van werk en scholing tot PlurynWerkt. PlurynWerkt is dé voordeur naar werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. 

buurtmarkt.nl
Buurtmarkt Breedeweg is hét adres voor duurzame en biologische streekproducten. De winkel heeft tevens een lunchroom met terras. Buurtmarkt Breedeweg is een maatschappelijke onderneming van Pluryn 

blixemnijmegen.nl
BliXem is een gezellig en drukbezocht lunchcafé met cadeauwinkel dichtbij het centrum van Nijmegen. BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. 

blixemwebshop.nl
De webshop van BliXem verkoopt allerlei leuke cadeautjes  en hebbedingen. Via de webshop is het ook mogelijk broodjes te bestellen. 

bikewerk.nl
Bikewerk is een samenwerking van Pluryn, Stichting Wijkwerk en Jan Kooij 2Wielers. Samen zorgen ze voor de begeleiding van mensen die in de fietswinkel en werkplaats een vak leren. En ze helpen bij de doorstroming rel="noopener noreferrer" naar een betaalde baan elders.

nezzo.nl
Nezzo print en creatie in Druten verzorgt professioneel printwerk voor bedrijven, verenigingen en particulieren. rel="noopener noreferrer" Nezzo is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. 

coffyn.nl

Coffyn bevindt zich op het terrein van Intratuin Malden. De sfeervolle ligging maakt het koffiehuis tot een ideale plek om af  te spreken met anderen voor een heerlijke kop koffie, rel="noopener noreferrer" voor of na uw bezoek aan het tuincentrum. Of gewoon zomaar, voor de gezelligheid.

bakkerscafe.nl
Brood op de Plank is  een bakkerij met ontbijtcafé in het hart van rel="noopener noreferrer" de Nijmeegse wijk Bottendaal. Het is een initiatief van een Pluryn, RIBW Nijmegen Rivierenland en Driestroom. 

meneervos.nl
Meneer Vos is een lunchcafé en vergaderaccommodatie rel="noopener noreferrer" op het terrein van Plurynlocatie De Winckelsteegh in Nijmegen. Hier werken mensen met een beperking onder professionele begeleiding. 

nahnobrabant.nl
Website van het NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) Samenwerkingsverband Noordoost-Brabant. 

hersenz.nl
Behandeltraject rel="noopener noreferrer" voor mensen met NAH, die, na ziekenhuisopname en revalidatie thuis, hun leven weer willen oppakken en daarbij intensieve ondersteuning kunnen gebruiken.

maasmeanders.nl rel="noopener noreferrer"
In Stichting Maasmeanders werken kleine en grotere ondernemingen in Noordoost-Brabant samen. Zij vormen een platform voor cultuur, natuur, recreatie en toerisme. 

zorgcooperatieherpen.nl
Zorgcoöperatie 'Het Land van Herpen' rel="noopener noreferrer" is voor alle inwoners van Herpen, Koolwijk, Overlangel, Neerloon en Keent. Doel van de zorgcoöperatie is ervoor te zorgen dat iedereen in het dorp kan blijven rel="noopener noreferrer" wonen, ook als zorg noodzakelijk wordt. 

boerensolex.nl
Voor een tocht op een originele Solex en een compleet arrangement voor groepen van 2 tot 60 personen. 

bikeadventure.nl
Bike Adventure verzorgt actieve, avontuurlijke en hilarisch wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen, etc. 

landwinkelspierings.nl
Landwinkel Boer Spierings is er voor de kwaliteitsbewuste liefhebber van seizoensproducten uit de regio: kaas en zuivelproducten, groenten, fruit, vlees en aanverwante artikelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]