Interessante websites

pluryn.nl 
Pluryn ondersteunt mensen met complexe zorgvragen bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Pluryn werkt regionaal en landelijk binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. 

plurynwerkt.nl
Pluryn bundelde al zijn activiteiten en kennis op het gebied van werk en scholing tot PlurynWerkt. PlurynWerkt is dé voordeur naar werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. 

buurtmarkt.nl
Buurtmarkt Breedeweg is hét adres voor duurzame en biologische streekproducten. De winkel heeft tevens een lunchroom met terras. Buurtmarkt Breedeweg is een maatschappelijke onderneming van Pluryn 

blixemnijmegen.nl
BliXem is een gezellig en drukbezocht lunchcafé met cadeauwinkel dichtbij het centrum van Nijmegen. BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. 

blixemwebshop.nl
De webshop van BliXem verkoopt allerlei leuke cadeautjes en hebbedingen. Via de webshop is het ook mogelijk broodjes te bestellen. 

nezzo.nl
Nezzo print en creatie in Druten verzorgt professioneel printwerk voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Nezzo is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. 

coffyn.nl
Coffyn is een koffiebranderij en proeverij in de fraaie 12e-eeuwse Commanderie van St. Jan in Nijmegen. Coffyn is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. 

bakkerscafe.nl
Brood op de Plank is een bakkerij met ontbijtcafé in het hart van de Nijmeegse wijk Bottendaal. Het is een initiatief van een Pluryn, RIBW Nijmegen Rivierenland en Driestroom. 

meneervos.nl
Meneer Vos is een lunchcafé en vergaderaccommodatie op het terrein van Plurynlocatie De Winckelsteegh in Nijmegen. Hier werken mensen met een beperking onder professionele begeleiding. 

nahnobrabant.nl
Website van het NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) Samenwerkingsverband Noordoost-Brabant. 

hersenz.nl
Behandeltraject voor mensen met NAH, die, na ziekenhuisopname en revalidatie thuis, hun leven weer willen oppakken en daarbij intensieve ondersteuning kunnen gebruiken.

maasmeanders.nl
In Stichting Maasmeanders werken kleine en grotere ondernemingen in Noordoost-Brabant samen. Zij vormen een platform voor cultuur, natuur, recreatie en toerisme. 

zorgcooperatieherpen.nl
Zorgcoöperatie 'Het Land van Herpen' is voor alle inwoners van Herpen, Koolwijk, Overlangel, Neerloon en Keent. Doel van de zorgcoöperatie is ervoor te zorgen dat iedereen in het dorp kan blijven wonen, ook als zorg noodzakelijk wordt. 

boerensolex.nl
Voor een tocht op een originele Solex en een compleet arrangement voor groepen van 2 tot 60 personen. 

bikeadventure.nl
Bike Adventure verzorgt actieve, avontuurlijke en hilarisch wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen, etc. 

landwinkelspierings.nl
Landwinkel Boer Spierings is er voor de kwaliteitsbewuste liefhebber van seizoensproducten uit de regio: kaas en zuivelproducten, groenten, fruit, vlees en aanverwante artikelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]