Benefiet High tea voor het KWF

Datum: 21-06-2014

Een trouwe gast van Bloesem, Hieke Karreman geeft een feest.

Een trouwe gast van Bloesem, Hieke Karreman, is dit jaar 15 jaar uitbehandeld van kanker. Om dit te vieren en om andere slachtoffers van deze ziekte te helpen organiseert zij samen met Bloesem Theehuis op zaterdag 21 juni een benefiet high tea voor het goede doel.

Vanaf 14 uur kan je aanschuiven voor een luxe high tea met o.a. mini quiches, vijgenbrood, huisgemaakte scones, chocolade brownies, worteltaart, vers fruit en luxe chocolade. Bij aankomst ontvang je een glaasje prosecco en tijdens de high tea heb je keuze uit 16 soorten thee, geserveerd in een mooie pot.

Voor kinderen is er een speciale kinder high tea met lekkere broodjes, vers fruit, snoepjes en een kleine goodiebag. Kinderen kunnen zich laten schminken en een kijkje nemen bij de vele dieren op de kinderboerderij.

Tijdens de high tea is het mogelijk om loten te kopen voor de benefiet loterij. In de prijzenpot zitten in onder andere cadeaupakketten van Bloesem Theehuis, een schilderij van Schitterendeschilderijen.nl, een handgemaakt Grannysquare kussen, een mooie stoffenslinger van Roezemoez.nl, een handgemaakte zomerkrans, sieraden van Nilsenolle.nl, armbandjes, kettingen en nog veel meer.

De high tea vindt plaats in de theeschenkerij bij Bloesem Theehuis. Dit is een maatschappelijke onderneming waar mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt leren en werken. www.bloesemtheehuis.nl 

Laten we het leven vieren, de mensen gedenken die er niet meer zijn en geld ophalen in de hoop dat er een toekomst komt waarin niemand meer met kanker te maken krijgt!

De luxe high tea kost €25 waarvan er €15 naar het KWF gaat. De kinder high tea kost €9.50 waarvan €5 naar het KWF gaat.

Reserveer nu want vol is vol, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Aanmelden kan via bloesem@pluryn.nl of via het contactformulier op de website (link).

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]