Bookmark and Share

Feestelijke Bloesemdag bij Bloesem theehuis

Datum: 05-03-2018

Op Tweede Paasdag houden wij een gezellige dag.

Feestelijke Bloesemdag bij Bloesem Theehuis

Het voorjaar lonkt bij Bloesem Theehuis in Herpen. Op  Tweede Paasdag (maandag 2 april) vindt hier namelijk de Bloesemdag plaats, met allerlei feestelijke activiteiten. Kinderen kunnen knutselen, Ilse Tonn leest voor en zingt liedjes uit haar kinderluisterboek, er zijn marktkraampjes en lekkernijen. Natuurlijk ontbreekt de Paashaas niet en is er live muziek.

Bloesem Theehuis biedt werkervaringsplekken aan mensen voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is.  Er is een sfeervolle theeschenkerij met een zonnig terras. Medewerkers schenken een selectie van de lekkerste theesoorten. Maar ook voor bijvoorbeeld koffie, een broodje, high tea of een high wine kan iedereen bij Bloesem terecht. Medewerkers van het thee-atelier verpakken thee in zakjes of in winkelverpakking. De zakjes en verpakkingen zijn sinds kort voorzien van nieuwe labels. Die worden tijdens de Bloesemdag gepresenteerd.

Bloesem Theehuis is te vinden aan de Wooijstraat 4a in Herpen. De Bloesemdag op maandag 2 april duurt van 10.30-17.30 uur en is gratis toegankelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]