horeca

Welkom bij Bloesem Theehuis

In Bloesem Theehuis draait alles om thee. Dat ruik en zie je meteen! In ons theeatelier selecteren en verpakken we zelf de heerlijkste theesoorten. Op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan een kijkje in onze (web)winkel met leuke theeaccessoires en servies!  

cadeaupakketje-3

Zakelijke arrangementen
Wij leveren onze thee rechtstreeks aan de horeca en aan bedrijven en denken graag mee over speciale wensen. Daarnaast heeft ons theehuis alles in huis voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. De gastenruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Iedereen is welkom
Bloesem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, aangesloten bij Social Enterprise NL. Bij ons werken mensen voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is. Zij krijgen begeleiding van professionele werkbegeleiders. De assistent-medewerkers van Bloesem werken in het theeatelier. Hier verpakken zij onze eigen Bloesem thee voor de horeca en bedrijven en stellen cadeaupakketten samen op bestelling of voor in de winkel.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]