Teamuitjes en teambuilding

Bloesem Theehuis biedt verschillende teamactiviteiten aan, eventueel in samenwerking met collega-ondernemers uit de directe omgeving. Bekijk onderstaand aanbod of neem contact op met Bloesem Theehuis. Let op: reserveren is verplicht voor onderstaande arrangementen. De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Outdooractiviteiten

Bloesem biedt superleuke activiteiten aan voor kleine en grote groepen. De activiteiten, in samenwerking met Ludus Outdoor, zijn uitermate geschikt voor bedrijven. Wordt het boogschieten of huren we de partywagon?

Alle arrangementen zijn uit te breiden met een hapje en een drankje bij Bloesem. Tevens is het mogelijk om de dag af te sluiten met een barbecue of buffet.

Solextochten

Een tocht maken op originele gereviseerde oldtimers van BoerenSolex is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit, maar ook gewoon leuk als bedrijfsuitje. Zeker als je het combineert met een luxe lunch bij Bloesem. Je maakt een mooie tocht langs de Maas op een karakteristieke Solex. Voor degenen die geen rijbewijs of bromfietscertificaat hebben, bieden we naast de Solexen ook tandemsolexen en sportieve elektrische fietsen aan. 

Duur van de tocht: 3,5 uur
Duur van de lunch: 30-45 minuten
Aantal personen: 2-40 personen
Prijs: € 47,50 per persoon, inclusief Bloesem lunch

Fiets- en steptochten

Bloesem organiseert prachtige fietstochten, steptochten en (spel)arrangementen voor jong en oud. Alle tochten starten bij Bloesem. Bike Adventure zorgt ervoor dat de fietsen (of steppen) voor vertrek gereed staan bij Bloesem. De prijzen voor de fietsarrangementen zijn inclusief fietshuur. Het spelarrangement kan bij slecht weer ook eventueel binnen aangeboden worden. Elk arrangement is uit te breiden met een hapje en drankje voor onderweg en/of een lunch, high tea, barbecue, borrelarrangement of (soepen)buffet bij Bloesem, na afloop.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]