Vergaderingen en trainingen

Bloesem Theehuis beschikt, naast de theeschenkerij, over een uitstekende gastenruimte, die o.a. te gebruiken is voor vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties. De ruimte is geschikt voor groepen tot 30 personen en voorzien van diverse faciliteiten, zoals wifi, beamer, laptop en flipover. Even de benen strekken? Bloesem Theehuis ligt in een landelijke omgeving, die zich uitstekend leent voor een wandeling of fietstocht. 

Bloesem Theehuis is makkelijk bereikbaar vanaf de A50 en ligt tussen Nijmegen (25 min. met de auto) en Oss (15 min. met de auto). Wij beschikken over ruimte gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Standaard vergaderarrangementen

Halve dag arrangement van 9.00-13.00 uur of 13.00-17.00 uur.
Gebruik van de gastenruimte inclusief beamer, laptop en flipover, doorlopend Max Havelaar koffie van Coffyn/diverse soorten Bloesemthee/mineraalwater, koekjes/chocolade/pepermunt, stuk fruit.
€ 14,50 per persoon (exclusief 9% BTW).

Dagarrangement van 9.00- 17.00 uur.
Gebruik van de gastenruimte inclusief beamer, laptop en flipover, doorlopend Max Havelaar koffie/diverse soorten Bloesemthee/mineraalwater, koekjes/chocolade/pepermunt, een stuk fruit in de ochtend, een flesje frisdrank/sap in de middag en Bloesem lunch.
€ 32,50 per persoon (exclusief 9% BTW).

Walking dagarrangement van 9.00- 17.00 uur.
Gebruik van de gastenruimte inclusief beamer, laptop en flipover, doorlopend Max Havelaar koffie/diverse soorten Bloesemthee/mineraalwater, koekjes/chocolade/pepermunt, stuk fruit in de ochtend, een flesje frisdrank/sap in de middag en walking Bloesem lunch.
€ 35,50 per persoon (exclusief 9% BTW).

Activiteiten:
Ludus Outdoor en Bike Adventure bieden leuke onderbrekingen aan tijdens of na het vergaderen. De activiteiten variëren van een kleine onderbreking in de vorm van een teamspel tot een fietstocht met activiteiten onderweg. Klik hier voor de mogelijkheden.

Overige:
De gastenruimte is dagelijks te huur van 8.00 uur – 17.00 uur (in overleg is de gastenruimte ook ’s avonds te huur).

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]