pergamijnzakjes

Bloesemthee: in de horeca of op de zaak

De thee van Bloesem drink je niet alleen thuis, maar is ook lekker op je werk of in de horeca. Meer dan 50 bedrijven in heel Nederland gingen je al voor. Er is dan ook veel mogelijk. We hebben een assortiment van 17 uiteenlopende theesoorten. Onze medewerkers verpakken de thee in originele buidelzakjes. Als je wilt, zorgen we voor een representatieve presentatie in weckpotten. Leuk voor op tafel of op de bar. Geef je de voorkeur aan losse thee? Die verpakken we in 1-persoons pergamijnzakjes of in grotere zakken van 100 of 500 gram.

horeca-thee-pergamijnzakje-2

Chocoladecallets
Naast onze theecollectie verpakken wij ook chocoladecallets in chique zakjes, om échte warme chocolademelk mee te maken. De callets zijn gemaakt van duurzaam geteelde cacao. Er is keuze uit de smaken wit, puur en melk.

Chococallets-puur-met-beker-melk-lepel-en-pindarotsje-op-houten-plankje

Maatwerk
Natuurlijk denken we graag mee over speciale wensen. Losse thee met theezeefjes bijvoorbeeld, voor een optimale theebeleving. Eventueel leveren we ook koekjes en kandijsticks. En wil je echt iets bijzonders, probeer dan onze theelikorette eens. Gedistilleerd in Nijmegen, op basis van onze earl grey thee met kaneel. Lekker naast de thee of over een bolletje ijs.

China-black-glas-met-theelikeur-op-houten-plankje-zonder-kleed

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Samenwerken met Bloesem Theehuis is voor bedrijven een kans om maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk te brengen. Steeds meer (horeca)bedrijven nemen om die reden thee bij ons af, om te schenken aan hun gasten of medewerkers.

Bestellen
Bekijk onze theecollectie of bestel rechtstreeks in onze webshop, ook voor zakelijke afnemers.


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]